2. lokakuuta 2011

Syksyn värit inspiroi

Liityin heinäkuussa Xtravaganza:n päästääkseni VIHDOIN, monien yritysten ja ponnisteluiden jälkeen eroon liikakiloistani. Kolmessa kuukaudessa painoni on tippunut 25 kg. :) Tuntuu IHANALTA mennä vaatekauppaan ja ostaa vaatteet isojen tyttöjen-osaston sijaan normaalipuolelta. Tuntuu ihanalta ostaa värikkäitä ja kauniita vaatteita.  Syksyn tuomat värit ovat kovasti inspiroineet minua vaateostoksieni suhteen... toki muutenkin. :)

Tällaisia tarttui mukaan. Teki mieli hemmotella itseäni.



Hankin itselleni Xtravaganzan keittokirjan. Nyt, kun saan taas 10 viikon 500 kcal soppakuurin jälkeen syödä muutakin. :) Kirja on pullollaan ihania reseptejä.


Tässä yksi niistä.


Lasten jo nukkuessa, oli mukava hiljentyä itse kahvikupposen ääreen ja lukea uutta Talo & Koti- lehteä kynttilän valossa.


Etsin itselleni pitkään monen monituisesta kaupasta syksyn keltaista kaulahuivia. Koska mistään ei sellaista löytynyt, päätin ostaa langat ja puikot, ja tehdä sellaisen itse. :)
Kaulahuivi on jo hyvin alulla. Taidan joutua hakemaan toisen mokoman lankaa lisää, jotta saan huivista tarpeeksi pitkän. :)


Nyt nukkumaan. Olen viikonlopun ollut kuumeessa, joten hyvät yöunet on tarpeen. Huomenna olisi selvittävä töihin. Kauniita unia! :)

1 kommentti:

  1. Mahtava saavutus tuo 25 kg! Onnea vaan:)
    Juuri tuota keltaista väriä itsekin tällä hetkellä halajan, tein jo palmikkosukat, eilen löysin kirpparilta käsilaukun ja kyllä nyt täytyy saada huivikin;)

    VastaaPoista