8. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäinen päivitys :)

Pitkästä, pitkästä aikaa ehdin taas keskittymään blogini päivittämiseen. Ei sillä eikö halua olisi ollut aiemmin, mutta energia ei ole yksinkertaisesti siihen riittänyt. Monta asiaa olisin halunnut kanssanne ajallaan jakaa.
Meillä meni loppuvuosi aika pitkälti sairastellessa. 2-vuotias Milma-tyttömme  vietti marraskuulla aikaa sairaalassa pahan oksennustaudin vuoksi. Kotiin päästyä pahoinvointi, oksentelu ja kuumeilu alkoi uudestaan, tällä kertaa syynä paha virtsateiden tulehdus. :( Lisätutkimukset odottavat. Jouluksi saatiin sitten uusi kierros oksennustautia, mikä kiersi kaikki muksut. Minä puolestani makasin 3 päivää sängyn pohjalla 40 asteen kuumeessa. Pientä tämä on siihen verrattuna mitä kuluneen puolen vuoden aikana olemme muuten joutuneet käymään läpi. Onneksi turvanamme on ollut ikiaikojen Jumala. <3
Tässä hiukan tunnelmia olohuoneestamme ennen joulua. Uudet tyynyt löytyivät, ihan vahingossa, MiniManista, ja vieläpä -50% alesta. :) Molempia värejä siis 2 kpl. :)




Tässä vielä hiukan kotimme joulutunnelmia. Tänä vuonna jäi kaikki valmistelut aika viime hetkeen, sairasteluiden vuoksi, mutta ihanan joulun saimme siitä huolimatta viettää.




Nyt on mentävä nukkumaan. Olin meidän tyttöjen kanssa viikonloppureissussa Kuopiossa, kotikonnuillani, miesten pitäessä äijävartiointia kotona. Mukava reissu, mutta ihanaa on olla kotona ja päästä omaan sänkyyn nukkumaan. :)
Huomiseen
ja
Hyvää yötä, Jeesus myötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti