23. kesäkuuta 2012

Uusi nimi, uudet kujeet :)


Juhannus alkaa olla loppuillaan. Saimme viettää perheemme kanssa mukavaa
Juhannusta appivanhempieni luona. Muksut olivat kovasti paljon innoissaan, kun pääsivät taas
mummolaan. :)  Alla tänään ottamani kuva kuopuksestamme. Milma täyttää ensi kuussa 3-vuotta. <3


Mutta siis, otsikossa lupaamani uusi nimi ja uudet kujeet. Blogin nimi on tästä hetkestä lähtien Insinöörin Prinsessa. Mieheni on insinööri ja hän ihan seurustelumme alkuajoista lähtien kutsunut minua prinsessaksi. :) Tämän vuoden elokuussa juhlimme 16-vuotis hääpäiväämme. Aika rientää! Kuluneisiin vuosiin mahtuu kaikenlaista, iloja ja suruja, ruusuilla tanssia ja sonnassa rämpimistä. Onneksi tässä firmassa on kaksi yhtiökumppania ja olemme saaneet olla toistemme tukena. Se on mahtavuutta se! :)

Niin ja sitten ne uudet kujeet... olen ollut todella hiljainen bloggaaja kuluneen vuoden ajan. Työt vie mun ajasta niin paljon. Nyt aion tehdä parannusta tän asian suhteen, ihan aikuisten oikeesti, ja kirjoitella tänne useammin. Jakaa niitä asioita mitkä on sydämellä. Hmmm... :)
Viikko vielä töitä ja sen jälkeen pääsen ansaitulle kesälomalle. Lomasuunnitelmia on jonkinmoisia... Rauman ja Porvoon reissua, sisustus ja remonttiprojektia (kun ei sitä meidän taloa ole edelleenkään löytynyt! Pöh!), aikaa askartelulle, aikaa perheelle ja ystäville. Parhautta siis! <3

Tein toukokuussa viikon reissun kauniiseen Hollantiin. Viime reissusta ehtikin kulua jo se vuosi. Alla ottamani kuva Haarlemista. Oikein kaunis ja vanha kaupunki aivan Amsterdamin kupeessa.


Mutta, näihin kuviin, näihin tunnelmiin! :)
Photobucket


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia sulla Riikka täällä, ja toi antiikki-efekti vahvistaa vielä lisää tuota hienostunutta tunnelmaa :)

    VastaaPoista
  2. Hih, kivaa että postailet taas <3

    VastaaPoista