5. heinäkuuta 2012

LOMA, mikä ihana sana!

 Tänä maanantaina se vihdoin alkoi, mun kesäloma. Kyllä sitä jo ehdin odottaakin! Insinöörini on vielä tämän viikkoa töissä ja pääsee sitten hänkin nauttimaan kesälomastaan. :)
Vanhempia muksuja ei ole kotona kesän aikana paljon näkynyt. Ovat milloin kenenkin kaverin luona yökylässä ja kaverit vastaavasti sitten täällä meilläkin. :) Leirit on jo lusittu, joista jäi paljon evästä taskuun.

Juhannuksen jälkeen tosiaan pyörähdin Milman kanssa yönylireissulla siskoni luona Kuopiossa. Koko suku siellä assuu ja itekii oon sieltä kotosin. :) Ikeassa pyörähdettiin parin tunnin verran. Milma erityisesti oli innnoissaan. Katseltavaa ja ihmeteltävää riitti. Puolen välin paikkeilla pysähdyimme syömään Ikean ravintolaan. Lasten pasta-annos ja jäätelö maistui. :)


 Milma sai Ikeasta mukaan kuvan muoviset pikarit ja kupit sekä posliinisen kahviastiaston. Tällaisillä leikittiin edellisiltana ukin luona. Milma tykkäsi ja ihasteli niitä niin, että olihan se pakko hankkia neidille omat. :) Vanhoista astioista olikin kadonnut kuppi jos toinen, joten uudet oli paikallaan. Vanhat, parittomat pääsivät hiekkalaatikolle pihaleikkeihin. :)


Kotiin palattua olen saanut istua kahvikutsuilla harva se hetki. :) Ihania laatuhetkiä. :)



Kirpparilöytöjä en Kuopiossa valitettavasti tehnyt. Neulamäen Ekotori oli kyllä suuri pettymys. Petosella kävimme jossain pikkukirpparilla, jonka nimeä en valitettavasti enää muista (on siinä ABC:n läheisyydessä). Siellä oli kivaa tavaraa, mutta hinnat olivat sen verta suolaisia, että tavarat jäi sinne kirpparia koristamaan. 
Äidiltäni sain ukkini peruja olevan vanhan pöytä ja tyynyliinan. Ne menevät uusiokäyttöön Milmalle, todennköisesti mekon, essun ja/tai hameen muodossa. :)
 


Kotiin palattuamme kävin ystäväni kanssa kiertämässä paikallista Suurkirpparia, jossa tein ihania löytöjä. Löysin aivan ihanat vanhat retro verhot. Laitan ne meidän makkariin. Mukaan tarttui myös toinen kangaspala. Löysin ihanan pallohameenkin, mutta se ei oikein ookaan mun juttu. Ei näytä hyvältä mun päällä, joten laitetaan kiertoon. Mutta tässä kuva verhoista ja kankaasta.



Nämä on siis ne verhot. Laittelen sitten uutta kuvaa, kunhan olen saanut ne ikkunaan. :)'


Ikeasta muuten löysin ihania keittöpyyhkeitä. Näistä kahdesta tosin aion tehdä tyynyliinan. Ovat niin kauniita, että olisi sääli käyttää niitä vain köksässä. Pitänee hankkia vielä toinen satsi, jotta saan tyynylle parin. :)


Hämeenlinnassa vietettiin viime viikonloppuna Vapaakirkon kesäjuhlia. Siellä olin mukana jo työnikin puolesta. Vapaa-aikaakin onneksi jäi. Sunnuntaina ennen kotiin lähtöä serkkuni vei minut ja Pyryn yhdessä tyttärensä kanssa katsomaan Aulangon luonnonsuojelualuetta. Näköalatornilta avautui upeat maisemat. Tässä pieni kollaasi:


Nyt nenääni kantautuu valmiin kanasalaatin ihana tuoksu. Sanon siis tällä erää "Hei hei" ja palaan taas pian. :)
Halaus! <3


Photobucket



 

4 kommenttia:

  1. Mukavia kuulumisia! Taitaa olla tulossakin kivoja sirkusteluja ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lomaa sinne!!!

    VastaaPoista
  3. Olisin halunnut tagata siun englanninkielisen blogin, mutten saanut jätettyä kommenttia sinne. Tänne nyt siis, mutta tämä on sinne toiseen blogiin tarkoitettu: http://astaldothoniels.blogspot.fi/2012/07/liebster-blog-award-is-given-to.html

    VastaaPoista
  4. Kiitos Jonna! :) Mulla on aina ollut ongelmia ton toisen blogin kommenttien kanssa. Nyt pitäisi pystyä jättämään viestiä sinnekin. :)

    VastaaPoista